afstandsbediening-lift-heftruck

Afstandsbediening voor heftruck of lift

Afstandsbedieningen van Tyro zijn uitermate geschikt voor hef- en lifttoepassingen. Neem bijvoorbeeld een ladderlift waarbij dakpannen of zonnepanelen naar boven gebracht worden, of de meubels bij een verhuizing; niets is handiger als een dergelijke lift bestuurd wordt middels een radiografische afstandsbediening. Ladderliften worden vaak verplaatst; een kabel is dan een zwak punt omdat deze regelmatig klem komt te zitten waardoor deze beschadigd raakt of zelfs breekt.

Industriële afstandsbedieningen voor uiteenlopende toepassingen

Met meer dan 20 jaar ervaring in industriële afstandsbedieningen hebben wij ook al heel wat projecten voorbij zien komen. Wat dacht u van een afstandsbediening voor een hefbrug? Steeds meer worden bruggen op afstand bediend om kosten te besparen. Ook voor werkplaatsliften en bruggen worden industriële afstandsbedieningen gebruikt. De toepassingen zijn oneindig; nagenoeg alles is mogelijk. Neem daarom vrijblijvend contact op en wij helpen u met de juiste bediening!

Neem contact op voor meer informatie
    Een industriële afstandsbediening als OEM-product?

    Tyro Remotes is zo ingericht om elke vraag op een zo flexibele manier te kunnen beantwoorden. Het resultaat? Afstandsbedieningen voor hydraulische liften, heftrucks, shuttle-systemen voor pallets en andere toepassingen die als OEM-product toegepast kunnen worden. Op de meeste radiografische afstandsbedieningen van Tyro kan iedere klant zelf kiezen welke iconen toegepast worden. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw toepassing en de functies die u wilt bedienen. Daarnaast is het ook bespreekbaar om uw eigen logo op uw bediening te krijgen. Op de nieuwste afstandsbediening kunt u zelfs bepalen welke knoppen, schakelaars, joysticks en potmeters u toepast op uw bediening.