toegangstechniek-afstandsbediening

Afstandsbedieningen voor toegangstechniek

Onze afstandsbedieningen worden regelmatig toegepast bij roldeuren in distributiecentra en magazijnen. Zo hebben wij bij een klant een radiografisch besturingssysteem geleverd waarbij 35 heftruckbestuurders 48 roldeuren konden besturen. Omdat bij deze klant temperaturen mogelijk waren van -25°C zijn de afstandsbedieningen voorzien van een cold store display; geschikt tot -35°C. Een andere klant kon de standaard afstandsbediening die bij de roldeur meegeleverd was weggooien, omdat deze niet het gewenste bereik had. Een Tyro afstandsbediening was de uitkomst. Naast het grotere bereik zijn de afstandsbedieningen ook voorzien van een noodstop en werd het mogelijk om de roldeuren met verschillende handzenders te bedienen.

Voor u op maat ingericht

U ziet het; elke klant kent zijn eigen toepassing en elk systeem zijn eigen configuratie. De radiografische systemen van Tyro zijn flexibel in te richten zodat u er maximaal profijt van heeft. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om uw eigen iconen toe te passen op de toetsen van uw afstandsbediening zodat de bediening eenvoudig te begrijpen is.

Neem contact op voor meer informatie
    De toepassingen zijn enorm

    Onze industriële afstandsbedieningen zijn voor een groot aantal toepassingen te gebruiken. Niet alleen voor roldeuren, maar ook bij pompen, hydraulische kleppen of boslieren worden de bedieningen toegepast. Weet u niet zeker of onze afstandsbedieningen voor uw toepassing geschikt is? Neem contact met ons op zodat wij u de juiste bediening kunnen adviseren.