header-bouw1

Afstandsbedieningen voor de bouw

U zoekt een industriële afstandsbediening die gebruikt kan worden in de bouw? Tyro Remotes is al meer dan twintig jaar de leverancier van radiografische afstandsbedieningen die voor een groot aantal toepassingen gebruikt worden in en rondom de bouw. Elke afstandsbediening wordt specifiek voor zijn toepassing geconfigureerd, of dit nu om een vrachtwagen met betonpomp gaat, een bouwlift, een kraan of een aggregaat gaat; Tyro kent voor elke toepassing de juiste afstandsbediening.

Eigen configuratie met eigen iconen

De gehele organisatie binnen Tyro Remotes is zo ingericht om iedereen op de meest flexibele manier te kunnen helpen. Dit heeft geresulteerd in afstandsbedieningen die als OEM-product toegepast worden in pompen, lieren en machines. Op de meeste radiografische afstandsbedieningen van Tyro kan iedere klant zelf kiezen welke iconen toegepast worden. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw toepassing en de functies die u wilt bedienen. Daarnaast is het ook bespreekbaar om uw eigen logo toe te passen. Op de nieuwste afstandsbediening kunt u zelfs bepalen welke knoppen, schakelaars, joysticks en potmeters u toepast op uw bediening.

Neem contact op voor meer informatie
    Diverse mogelijkheden

    In principe zou elke machine voorzien kunnen worden van een afstandsbediening. Naast vuilwaterpompen en aggregaten maken ook glasrobots en buizenklemmen gebruik van onze afstandsbediening. Wist u dat het mogelijk is om een tractor zelfs op afstand te besturen? Tyro Remotes heeft voor elke toepassing de juiste industriële bediening. Neem daarom contact met ons op zodat wij u kunnen helpen met een besturing op afstand voor precies uw toepassing.