radiografische-afstandsbedieningen-scheepvaart

Afstandsbedieningen voor de maritieme sector

In de meer dan twintig jaar dat Tyro Remotes actief is, hebben wij de meest uiteenlopende toepassingen gezien voor onze radiografische afstandsbedieningen. Ook binnen de maritieme sector zijn er allerlei toepassingen waarbij een draadloze afstandsbediening gebruikt kan worden. Van reddingsdienst tot autolaadkraan of het besturen van lieren op een pijplegschip; voor elke toepassing heeft Tyro Remotes de juiste afstandsbediening. U kunt diverse projecten terugvinden op onze website die betrekking binnen de maritieme sector.

Uw afstandsbediening specifiek voor uw toepassing

Een afstandsbediening moet goed functioneren. Een snelle reactietijd, een goed bereik en bestand in allerlei industriële omstandigheden zijn belangrijke punten voor een radiografische afstandsbediening in de maritieme sector. Daarnaast is het belangrijk dat de zender eenvoudig en gebruiksvriendelijk te bedienen is. Bij Tyro Remotes kunt u uw afstandsbediening voorzien van uw eigen iconen. En of u twee, vier, zes of misschien wel voor 24 functies kiest; onze engineers helpen u graag om uw bediening precies zo in te richten zodat u het maximale uit uw afstandsbediening kunt halen.

Neem contact op voor meer informatie
    Voorbeeld van een toepassing

    Bij havens maakt men vaak gebruik van Quick-release Mooring Hooks; een systeem voor het veilig en eenvoudig afmeren van schepen. Op de wal staan grote haken waar het schip aan vast ligt middels een touw. Zodra het schip af wil meren, kan men de trossen op afstand losgooien. De tweehandsbediening (2 knoppen tegelijk indrukken) voorkomt dat het systeem zich per ongeluk opent. U kunt hier meer over lezen op de website van Tyro Remotes.