header-bosbouw1

Afstandsbediening voor de bosbouw

U zoekt een industriële afstandsbediening die u kunt gebruiken in de bosbouw? Tyro Remotes levert door heel Europa afstandsbedieningen die bij boslieren gebruikt worden maar ook in combinatie met machines die men nodig heeft voor het kappen van bomen. Zo vroeg een producent van boomstam-aanhangwagens ons om een veilige afstandsbediening te ontwikkelen voor gebruik in de bossen. Daarbij was vereist dat de afstandsbediening zowel de functies van de boomstam-aanhanger als die van de kraan én de boslier kon bedienen. Een mooi voorbeeld waar Tyro een goed antwoord op heeft!

Afstandsbedieningen voor boslieren

De Fornax afstandsbediening is een bediening die speciaal ontwikkeld is voor boslieren. Boslieren trekken gekapte bomen uit het bos. Met behulp van de afstandsbediening kan hij dit op een veilige afstand van de lier doen. Hierdoor kan hij al lopend, de boomstam volgen zodat hij controle houdt over de situatie. Dit biedt grote voordelen op het gebied van gebruikerscomfort en veiligheid.

Neem contact op voor meer informatie
    Diverse mogelijkheden

    In principe zou elke machine voorzien kunnen worden van een afstandsbediening. Naast professionele houtkloofmachines maken ook houtversnipperaars en tractors gebruik van onze afstandsbediening. Wist u dat het mogelijk is om een tractor zelfs op afstand te besturen? Tyro Remotes heeft voor elke toepassing de juiste industriële bediening. Neem daarom contact met ons op zodat wij u kunnen helpen met een besturing op afstand voor precies uw toepassing.