afstandsbediening-transportsector

Afstandsbedieningen voor de transportsector

Kiepwagens en trailers hebben het, maar ook brandweervoertuigen, bergingsvoertuigen en zelfs zeppelins. Afstandsbedieningen worden in de meest uiteenlopende toepassingen gebruikt. Of het nu om een lier gaat wat bediend moet worden, een hydraulische klep of het bewaken van de temperatuur bij veetransport; Tyro Remotes is niet meer weg te denken uit de transportsector. Al meer dan twintig jaar worden de afstandsbedieningen van Tyro gebruikt in allerlei toepassingen. Ze staan voor kwaliteit en grote prestaties. Tyro Remotes ontwikkelt de afstandsbediening niet alleen volledig zelf; ook het produceren van de afstandsbediening gebeurd in eigen beheer. Zo hebben wij op elke fase de volledige controle en kunnen hiermee de kwaliteit garanderen.

Uw afstandsbediening met eigen iconen

Een afstandsbediening moet duidelijk te begrijpen zijn en eenvoudig in gebruik. Eigen iconen kunnen direct duidelijk maken wat de functie van de knop of schakelaar is. Eventuele terugmeldingen via het display zijn ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het terugmelden van het gewicht, temperatuur of andere meetwaarden. Dergelijke op maat functies kunnen prima verwerkt worden door een Tyro afstandsbediening. U laat ons de toepassing weten; wij zorgen voor de juiste afstandsbediening.

Neem contact op voor meer informatie
    Heel wat klanten zijn u voorgegaan

    Trailerfabrikanten gebruiken onze bedieningen als OEM-product in hun trailers en tractors worden op afstand bestuurd. U vind op onze website een heel aantal projecten waarbij duidelijk wordt dat de mogelijkheden oneindig zijn, kijk snel!