afstandsbediening-landbouw

Afstandsbedieningen voor de landbouw

Afstandsbedieningen zijn een wezenlijk onderdeel van landbouwmechanisatie. Als specialist in radiografische afstandsbedieningen zijn wij al meer dan twintig jaar vertegenwoordigd in de landbouw en veeteelt.

Voorbeelden van toepassingen

Op onze website vindt u projecten zoals bijvoorbeeld het op afstand bedienen van een mestpomp, het gebruik van een afstandsbediening bij sleepslangbemesting of het gebruik van een Machine tot Machine systeem bij een beregeningsinstallatie. Daarnaast zijn er nog tal van andere voorbeelden denkbaar waarbij een draadloze afstandsbediening de ideale oplossing is voor in de landbouw. Een afstandsbediening zorgt ervoor dat u op afstand een pomp aan of uit kunt zetten of dat u uw balenwikkelaar kunt aansturen. U ziet het; de mogelijkheden zijn enorm.

Uw afstandsbediening met eigen iconen

Tyro Remotes weet hoe belangrijk het is om een draadloze bediening te hebben die eenvoudig werkt maar functioneel is. Omdat elke toepassing zijn eigen iconen vraagt, bieden wij u de mogelijkheid om zelf uw iconen te bepalen voor uw afstandsbediening. En mocht u geen simpele maar een meer complexe bediening nodig hebben die bepaalde waarden terug moet sturen naar de bediening dan bent u bij Tyro Remotes aan het juiste adres.

Neem contact op voor meer informatie
    Werk efficiënter; pas een Tyro afstandsbediening toe

    De enorme technische ontwikkelingen van afgelopen decennia op het gebied van landbouwmechanisatie zijn van grote invloed op de huidige manier van werken binnen de landbouw. Zoals overal geldt ook binnen de landbouwsector dat tijd geld kost. Er moet immers veel werk in kortere tijd verricht worden; stijgende kosten en vrijwel gelijkblijvende financiële opbrengsten zorgen dat marges onder druk staan. Met een afstandsbediening bespaard u heel wat geld doordat u meer tijd over heeft. U hoeft niet meer naar de andere kant van het veld om een pomp aan te zetten en u hoeft uw deur niet meer uit om uw beregeningsinstallatie aan te zetten.