afstandsbediening-machines

Afstandsbedieningen voor machinebouwers

Voor engineers is het erg belangrijk dat de componenten die zij toevoegen aan hun machine betrouwbaar zijn en van hoge kwaliteit. Zodra zij hun machine hebben opgeleverd bij de klant, worden zij erop aangekeken wanneer een onderdeel niet naar behoren werkt. Tyro Remotes is zich volledig bewust hiervan. Als specialist in radiografische afstandsbedieningen hebben wij al meer dan twintig jaar ervaring in het leveren van OEM-producten voor niet alleen machines, maar ook voor trailers, liften en pompen. De bouwer van machines moet er blindelings vanuit kunnen gaan dat een draadloze afstandsbediening werkt. Daarom kiezen machinebouwers voor Tyro Remotes.

Uw afstandsbediening klantspecifiek ingericht

De industriële afstandsbedieningen van Tyro zijn uitstekend in te bouwen als OEM-product in uw machine. Niet alleen kunt u de toetsen voorzien van eigen iconen; ook is het mogelijk om uw eigen logo en kleur folie toe te passen op onze systemen. Een goed voorbeeld is hoe we dit gedaan hebben bij AEROdisc; een leverancier in draaibare platformen om vliegtuigen op te parkeren.

Neem contact op voor meer informatie
    Voor elke toepassing de juiste bediening

    Ook voor specifieke functies en bijvoorbeeld het terugontvangen van meldingen op het display van uw afstandsbediening is voor onze engineers geen enkel probleem. Tyro Remotes helpt u zodat u uw klanten nog meer uit uw machines kunnen halen. Laat ons de toepassing weten; wij zorgen voor de juiste afstandsbediening.