intralogistiek transportband

Afstandsbediening voor de interne logistiek

Een afstandsbediening kan niet alleen heel wat irritatie voorkomen, het zorgt in heel veel gevallen ook voor een veiliger werkklimaat en voor een efficiënte manier van werken. Klanten met een transportband welke met een kabel bediend wordt komen regelmatig bij ons terecht omdat de kabel zo vaak beschadigd wordt dat een afstandsbediening de beste oplossing is. Of wat dacht u van een draadloze noodstop? Vooral bij intralogistiek is een draadloze noodstop geen overbodige luxe. Tyro Remotes heeft diverse oplossingen voor transportbanden, opslagsystemen, roldeuren en heftrucks. U komt met de toepassing; wij komen met de juiste afstandsbediening.

Een radiografische afstandsbediening met eigen iconen

Een afstandsbediening moet eenvoudig te begrijpen zijn. Om die reden kunt u bij de meeste afstandsbedieningen van ons zelf bepalen welke iconen gebruikt worden op de knoppen. Tyro Remotes heeft afstandsbedieningen met 2 kanalen, maar ook met 4, 6, 8 kanalen of ontvangers met meer dan 250 kanalen. Wilt u een terugmelding hebben op het display van uw afstandsbediening? Of heeft u een cold store magazijn met temperaturen van -30°C? Voor elke toepassing hebben wij de juiste oplossing. Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op voor meer informatie
    Een industriële afstandsbediening als OEM-product?

    Tyro Remotes is zo ingericht om elke vraag op een zo flexibele manier te kunnen beantwoorden. Het resultaat? Afstandsbedieningen voor hydraulische liften, heftrucks en andere toepassingen die als OEM-product toegepast kunnen worden. Daarnaast is het ook bespreekbaar om uw eigen logo op uw bediening te krijgen. Op de nieuwste afstandsbediening kunt u zelfs bepalen welke knoppen, schakelaars, joysticks en potmeters u toepast op uw bediening.