industriele-automatisering-afstandsbediening

Afstandsbedieningen voor de industriële automatisering

Binnen de industriële automatisering zijn er uiteenlopende toepassingen waarbij men een Tyro afstandsbediening kan gebruiken. Industriële processen vereenvoudigen en versnellen is een speerpunt binnen de industriële automatisering. Door het draadloos bedienen van machines en apparatuur kunt u niet alleen veiliger, maar ook effectiever werken.

Voor bedrijven in de industriële automatisering

Tyro Remotes denkt mee met bedrijven die werkzaam zijn in de industriële automatisering. Het beantwoorden van technische vraagstukken is voor ons een standaard. Voor elke situatie is een radiografische afstandsbediening toe te passen. Zo hebben wij een ontvanger die u aan kunt sluiten op diverse gangbare veldbusnetwerken, zoals CANopen, Profibus en Profinet. Wanneer u deze ontvanger combineerd met een full duplex bediening kunt u allerlei meetwaarden en meldingen terug ontvangen op uw afstandsbediening.

Neem contact op voor meer informatie
    Een industriële afstandsbediening als OEM-product?

    Tyro Remotes is zo ingericht om elke vraag op een zo flexibele manier te kunnen beantwoorden. Het resultaat? Afstandsbedieningen voor hydraulische en mechanische machines, pallet shuttle’s of bijvoorbeeld lopende banden waarbij deze als OEM-product toegepast kunnen worden. Op de meeste radiografische afstandsbedieningen van Tyro kan iedere klant zelf kiezen welke iconen toegepast worden. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw toepassing en de functies die u wilt bedienen. Daarnaast is het ook bespreekbaar om uw eigen logo op uw bediening te krijgen. Op de nieuwste afstandsbediening kunt u zelfs bepalen welke knoppen, schakelaars, joysticks en potmeters u toepast op uw bediening.