industriële-reiniging

Afstandsbedieningen voor industriële reiniging

Een van de meest zware toepassingen die je kunt bedenken bij een industriële afstandsbediening is wel in de schoonmaakbranche. Water wat met hoge druk gepaard gaat kan funest zijn voor elektronica. Om die reden heeft Tyro Remotes extra ingezet op afstandsbedieningen met ontvangers die 100% waterdicht zijn en bijvoorbeeld als OEM-product in te passen zijn in hogedrukpistolen voor hogedrukreinigers. Tyro kent de uitdagingen die radiografie in combinatie met water met zich mee brengt; wij zijn er om voor elke toepassing met een gedegen en betrouwbare oplossing te komen.

Industriële afstandsbedieningen voor uiteenlopende toepassingen

Met meer dan 20 jaar ervaring in radiografische afstandsbedieningen zijn er al heel wat projecten langsgekomen van klanten die werkzaam zijn in de industriële reiniging. Of het om een bediening gaat die men kan dragen met behulp van een riem, of een die volledig verwerkt zit in het pistool; de afstandsbedieningen moeten tegen een stootje kunnen. Om die reden worden de printen die in de afstandsbedieningen zitten ook vaak volledig in een kunsthars gegoten zodat water nooit vat krijgt op de elektronica.

Neem contact op voor meer informatie
    Een industriële afstandsbediening als OEM-product?

    Of het nu om een hogedrukreiniger gaat of een afstandsbediening die gebruikt wordt bij een pomp; u kiest zelf welke functies de afstandsbediening krijgt en of u specifieke iconen wenst op uw knoppen. U laat ons uw toepassing weten; wij zorgen voor een passende afstandsbediening. Neem vrijblijvend contact met ons op!